Ljusne: Container och markbrand

Foto: Daniel Sjöholm
Foto: Daniel Sjöholm
Strax före kl 11:00 på torsdagen larmades räddningstjänsten till en containerbrand på Alavägen i Ljusne. Under framkörningen meddelades det även att en markbrand utbrutit en bit från den första larmadressen.

De båda bränderna inträffade på olika sidor av Alavägen cirka hundra meter från varandra. Brandorsaken är inte fastställd men enligt styrkeledare Stefan Sahlén kan lek med tändstickor vara orsaken då vittnen har sett ett gäng ungdomar passera platsen strax innan bränderna upptäcktes.

Om Redaktionen

För kontakt angående denna artikel når du redaktionen antingen på telefon 0730440444 eller via hemsidans kontaktformulär.

Läs även...

Kilafors: Misstänkt rattfyllerist körde upp i rondell

Vid kl 22:10 på lördagskvällen larmades ambulans och räddningstjänst till rondellen på väg 83 i …