Krockat eller misshandlad?

Strax efter kl 01 natten mot söndag fick polisen åka till en adress på Kasköplan i Hudiksvall då en kvinna kommit in till en granne, blodig i ansiktet, och hävdat att hennes man misshandlat henne.

Polisen grep mannen som däremot uppgav att kvinnan kört bil, krockat och på det viset skadats. Senare på morgonen, vid 04-tiden, stoppades ett fordon på Jakobsbergsvägen varpå man upptäckte att föraren visade sig vara identisk med den kvinna som uppgett att hon misshandlats av sin man.

Kvinnan, som var berusad, blåste 1.84 promille i polisens provtagningsinstrument och misstänks nu för grovt rattfylleri. Kvinnan bedömdes även vara så pass berusad att hon blev inlagd för tillnyktring enligt lagen om berusade personer, LOB.

Om Redaktionen

För kontakt angående denna artikel når du redaktionen antingen på telefon 0730440444 eller via hemsidans kontaktformulär.

Läs även...

Sörforsa: Singelolycka på väg 669

Strax före kl 15:00 på lördagen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en singelolycka på …