Körde av vägen vid biljakt

Vid 23-tiden på tisdagskvällen fick polisen en anmälan om att en personbil stulits med nycklar från en bostad i Delsbotrakten.

En polispatrull som åkte mot platsen mötte plötsligt det efterlysta fordonet varpå man vände för att stoppa bilen. Föraren av fordonet ville dock inte stanna utan försökte fly, varpå ett efterföljande påbörjades.

I höjd med viadukten vid påfarten till E4 vid trafikplats Hudiksvall Södra körde dock den stulna bilen av vägen och en 34-årig man från Gävle kunde gripas på olycksplatsen. Mannen är nu misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel, vårdslöshet i trafik samt rattfylleri under påverkan av droger (drograttfylleri).

Om Redaktionen

För kontakt angående denna artikel når du redaktionen antingen på telefon 0730440444 eller via hemsidans kontaktformulär.

Läs även...

Sörforsa: Singelolycka på väg 669

Strax före kl 15:00 på lördagen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en singelolycka på …