Svår olycka utanför Ockelbo *ny text 19:59*

Foto: Roger Nilsson / www.nyhetswebben.se
Foto: Roger Nilsson / www.nyhetswebben.se
Strax efter kl 11:00 på fredagen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en kollision mellan ett godståg och minibuss mellan Ockelbo och Silverkällan.

Vid kollisionen, som inträffade på en mindre väg intill väg 272, fattade både loket och minibussen eld. Personbilen drogs med ett hundratal meter innan det tog stopp. Enligt polisen befarar man att två personer i personbilen har omkommit i samband med kollisionen. Väg 272 intill olycksplatsen kommer att vara avstängd fram till dess att personbilen bärgats. Polisen har ännu inga uppgifter om vart de omkomna personerna är hemmahörande då fordonet är helt utbränd.

Under eftermiddagen har polisen lyckats identifiera fordonet och fått fram en ägare på denna. Polisen i Gävleborg har fått hjälp från en annan polismyndighet för att få kontakt med anhöriga till den reistrerade ägaren. För att få redan på vilka personerna som färdades i fordonet kommer en rättsmedecinsk undersökning utföras.

Om Redaktionen

För kontakt angående denna artikel når du redaktionen antingen på telefon 0730440444 eller via hemsidans kontaktformulär.

Läs även...

Ockelbo: Brand i ladugårdsbyggnad

Vid 17-tiden på tisdagen larmades räddningstjänsten till en brand i en ladugårdbyggnad i Strömbacka mellan …