Markbrand på Mårtsbovägen

Räddningstjänst och polis larmades på söndagskvällen till ett skogsområde vid Mårtsbovägen strax söder om Gävle med anledning av en mindre brand i ett skogsområde. Räddningstjänsten kunde snabbt släcka branden som därmed inte fick någon stor omfattning.

På platsen anträffades två stycken hårsprayburkar. Polisen misstänker att de har beskjutits med luftvapen och därmed fått dem att explodera med en brand som följd. Burkarna är tagna i beslag och kommer att undersökas av polistekniker efter eventuella fingeravtryck från gärningsmannen eller gärningsmännen. En förundersökning angående skadegörelse genom brand kommer att inledas.

Om Redaktionen

För kontakt angående denna artikel når du redaktionen antingen på telefon 0730440444 eller via hemsidans kontaktformulär.

Läs även...

Gävle: 12-årig flicka påkörd av moped

Strax före kl 16:00 på lördagen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till Boulognerskogen i Gävle …