Singelolycka vid Tönnebro

httpvh://www.youtube.com/watch?v=eqktmDy9xRcVid kl 06:00 på söndagsmorgonen larmades polis, räddningstjänsten i Bergby och Söderhamn samt ambulans från Ockelbo och Söderhamn till en singelolycka på E4 vid trafikplats Tönnebro.

En norskregistrerad personbil som färdades norrut hade av okänd anledning kör av vägen och in i ett räcke i höjd med avfarten till väg 83 och Tönnebro värdshus. Efter cirka 75 meter blev fordonet stående på hjulen i diket mellan avfarten och E4. En person som färdades i fordonet klarade sig undan helt utan fysiska skador.

Om Redaktionen

För kontakt angående denna artikel når du redaktionen antingen på telefon 0730440444 eller via hemsidans kontaktformulär.

Läs även...

Söderhamn: Larm om röklukt

Vid kl 01:45 natten mot lördag larmades räddningstjänsten till en fastighet på Kungsgatan i Söderhamn …