Olycka vid efterföljande

Vid kl 00:10 natten mot måndag upptäcker en polispatrull att en tillgripen personbil kör in på Bäckvägen i Valbo. I samband med att fordonet försöker köra ifrån patrullen kör man av vägen och in i en uthusbyggnad.

Ambulans och räddningstjänst larmas till platsen och samtliga tre som färdades i fordonet förs till Gävle sjukhus med lindrigare skador. De gripna är tre killar 18, 16 resp 14 år gamla och alla hemmahörande i västra Gästrikland. Föraren är utöver tillgreppet av fordonet misstänkt för olovlig körning, vårdslöshet i trafik samt även rattfylleri då han var alkoholpåverkad. Samtliga är också misstänkta för förberedelse till stöld då det anträffades brottsverktyg i samband med gripandet av dem.

Om Redaktionen

För kontakt angående denna artikel når du redaktionen antingen på telefon 0730440444 eller via hemsidans kontaktformulär.

Läs även...

Gävle: 12-årig flicka påkörd av moped

Strax före kl 16:00 på lördagen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till Boulognerskogen i Gävle …