Singelolycka vid Söderhamn Norra

Vid 15-tiden på måndagen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en singelolycka på avfarten från E4 till Söderhamn norra. En personbil hade sladdat av vägen och med bredsidan kolliderat med ett träd.

En trafikant som observerat fordonet i diket stannade för att kontrollera om någon fanns kvar och påträffade då en person i bilen. Det är oklart hur länge fordonet stått i diket men man misstänker att olyckan skett tidigare under dagen då marken tinat fram bakom avgasröret. Föraren som var vid medvetande när ambulansen lämnade platsen fördes med okända skador till Hudiksvalls sjukhus.

Om Redaktionen

För kontakt angående denna artikel når du redaktionen antingen på telefon 0730440444 eller via hemsidans kontaktformulär.

Läs även...

Kilafors: Misstänkt rattfyllerist körde upp i rondell

Vid kl 22:10 på lördagskvällen larmades ambulans och räddningstjänst till rondellen på väg 83 i …