Brand i pelletsbrännare

Vid kl 00:30 natten mot onsdagen vaknade boende i en villa på Skyttevägen i Marmaverken av en tjutande brandvarnare varpå man upptäckte rökutveckling från villans källare.

En kvinna som fanns i villan tillsammans med ett barn larmade räddningstjänsten och lämnade bostaden. Räddningstjänstens rökdykare tog sig ner i källaren där man kunde konstatera att man haft en brand kring en pelletsbrännare. På något vis har man fått bakeld i brännaren varpå det har börjat brinna i den matningsslang som finns mellan brännaren och pelletsskruven. Precis som det är tänkt brann slangen av för att förhindra branden att sprida sig vidare till pelletsförrådet. Räddningstjänsten ventilerade ut den rök som spritt sig till övriga delar av villan innan man lämnade platsen.

Om Redaktionen

För kontakt angående denna artikel når du redaktionen antingen på telefon 0730440444 eller via hemsidans kontaktformulär.

Läs även...

Kilafors: Misstänkt rattfyllerist körde upp i rondell

Vid kl 22:10 på lördagskvällen larmades ambulans och räddningstjänst till rondellen på väg 83 i …