Singelolycka på väg 301

Vid kl 18:30 på måndagskvällen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en singelolycka på väg 301 i höjd med crossbanan i Voxna.

En personbil vari två kvinnor i 20-årsåldern färdades hade kört av vägen och kolliderat med ett träd. I samband med kollisionen hamnade fordonet enligt Pär Palm, Räddningstjänsten Bollnäs, upp och ner. Fordonet, en Nissan Micra, fick så omfattande skador att de båda inte kunde ta sig ut på egen hand. Efter att ha dragit ur bilen från trädet kunde man få ut en av de båda relativt snabbt. Den andra personer tog det nästan en timme innan man kunde få ur fordonet.

Enligt Pär Palm ska ingen av kvinnorna ha varit fastklämd utan fordonet ska ha varit så tillknölat att man inte kunde ta sig ut utan hjälp. De båda personerna som mirakulöst nog klarat sig utan några nämnvärda skador har förts till sjukhus för observation.

Om Redaktionen

För kontakt angående denna artikel når du redaktionen antingen på telefon 0730440444 eller via hemsidans kontaktformulär.

Läs även...

Edsbyn: Bil på tak läckte drivmedel

Vid kl 10:20 på lördagen fick räddningstjänsten åka till Olof Johanssons väg i Edsbyn med …