Singelolycka på väg 83

Foto: Daniel Sjöholm
Strax före kl 02:00 natten mot söndag larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en singelolycka på väg 83 i höjd med Själstugasjön mellan Tönnebro och Stråtjära.

En personbil som färdades västerut hade sladdat av vägen och ner i diket där man slutligen voltade mot några träd. I fordonet färdades fyra personer varav tre själva hade tagit sig ur fordonet när räddningstjänsten anlände. Den fjärde personen fanns kvar i fordonet och räddningstjänsten från Holmsveden och Söderhamn arbetade cirka en timme på platsen innan man kunde ta ut den skadade personen på ett säkert sätt.

De tre som tagit sig ur själva klarade sig helt utan fysiska skador medan den fjärde transporterades till Gävle sjukhus för vidare vård. Det rådde svår halka på olycksplatsen då olyckan inträffade. I slutskedet av räddningsarbetet passerade dock saltbilen platsen.

Om Redaktionen

För kontakt angående denna artikel når du redaktionen antingen på telefon 0730440444 eller via hemsidans kontaktformulär.

Läs även...

Gävle: 12-årig flicka påkörd av moped

Strax före kl 16:00 på lördagen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till Boulognerskogen i Gävle …