Greps i bil med stöldgods

Under natten mot lördag försökte polisen stoppa en bil i Sandviken då man tyckte att denna betedde sig lite underligt. Föraren av detta fordon ville dock ej efterfölja polisens anmaningar, i stället försökte han köra från polisen på gång och cykelbanor.

Vid östra utfarten i Sandviken beslutade Länsvakthavande befäl vid Gävleborgspolisen om prejning för att slippa få ut aktuellt fordon på motorvägen. I bilen anträffade polisen vad de antar är tillgripet gods i form av flertalet datorer och elverktyg. Då bilen var fulllastad, med vad man tror är stödlgods, togs hela bilen i beslag för utredning och spårsäkring.

De tre gripna är i åldrarna 23-31 år och kommer under förmiddagen att höras angående det gods som anträffades i bilen.

Om Redaktionen

För kontakt angående denna artikel når du redaktionen antingen på telefon 0730440444 eller via hemsidans kontaktformulär.

Läs även...

Järbo: Efterföljande slutade i diket

Strax före kl 02:00 natten mot torsdag larmades ambulans och räddningstjänst till en singelolycka vid …