Våldsam avåkning på E4

Vid kl 11:30 på måndagen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en singelolycka på E4 mellan Söderhamn och Enånger.

En personbil som färdades norrut hade fått kast, sladdat av vägen och voltat ut i terrängen. I fordonet färdades ett barn tillsammans med sin mamma och mormor. Fordonet som inte var synligt från vägen efter händelsen blev kraftigt demolerad. Lyckligtvis hade barnet lyckats ta sig ur för att sedan ta sig upp på vägen där man gjorde andra trafikanter uppmärksammade på vad som inträffat.

Samtliga fördes till Hudiksvalls sjukhus för vård men enligt polispatrullen på plats ska ingen av dessa ha livshotande skador. För att lyckas bärga fordonet fick man kapa ner en del träd på platsen. Under bärgningsarbetet stängde man av vägen helt i norrgående riktning.

Om Redaktionen

För kontakt angående denna artikel når du redaktionen antingen på telefon 0730440444 eller via hemsidans kontaktformulär.

Läs även...

Söderhamn: Larm om röklukt

Vid kl 01:45 natten mot lördag larmades räddningstjänsten till en fastighet på Kungsgatan i Söderhamn …