Finnshögst: Lastbil tippade på väg 301

Vid 18-tiden på måndagen inträffade en singelolycka med en lastbil på väg 296 / 301 mellan Edsbyn och Furudal.

En lastbil som färdades västerut hade kört av vägen och tippat cirka en kilometer öster om Finnshögst efter att chauffören väjt för en älg. I samband med detta hamnade själva lastbilen i diket på motsatt sida av vägen och släpet blev liggande tvärs över vägbanan.

Chauffören, som är i 20-årsåldern, uppges ha klarat sig utan fysiska skador. Vägen stängdes av helt avstängd i samband med bärgningen av lastbilen som var lastad med diverse styckegods. Vid 01-tiden hade allt gods på fordonet lossats och arbetet med att resa upp ekipaget påbörjades. Man räknade med att öppna vägen för trafik under morgontimmarna.

Om Redaktionen

För kontakt angående denna artikel når du redaktionen antingen på telefon 0730440444 eller via hemsidans kontaktformulär.

Läs även...

Järbo: Efterföljande slutade i diket

Strax före kl 02:00 natten mot torsdag larmades ambulans och räddningstjänst till en singelolycka vid …