Söderhamn: Våldsam avåkning på E4

Vid kl 10:30 larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en singelolycka på E4 mellan Söderhamn norra och Styvje.

En personbil som färdades norrut hade kört av vägen att par kilometer norr om Söderhamn. Efter att man kört av vägen har man kört ett par hundra meter i diket innan man kört in i en kulle. Fordonet lättar då och gör en luftfärd över kullen samt viltstängsel innan man slutligen hamnar på en sten i skogen.

Föraren av fordonet lyckades efter detta krypa upp till vägen där man lyckades uppmärksamma passerande trafik på att man behövde hjälp. Bilisten som upptäckte olyckan tyckte sig se en arm sticka upp i diket varpå han stannade och då fann mannen. Mannen i fråga, uppskattningsvis i 20-årsåldern, fördes efter olyckan med ambulans till Hudiksvalls sjukhus då han klagade på ryggsmärtor.

Om Redaktionen

För kontakt angående denna artikel når du redaktionen antingen på telefon 0730440444 eller via hemsidans kontaktformulär.

Läs även...

Söderhamn: Larm om röklukt

Vid kl 01:45 natten mot lördag larmades räddningstjänsten till en fastighet på Kungsgatan i Söderhamn …