Höljebro: Trafikolycka på E4

Kl 09:22 på onsdagen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en trafikolycka på E4 vid trafikplats Höljebro söder om Söderhamn.

En personbil som färdades norrut hade i samband med att man kört om en lastbil fått sladd. I samband med detta ska man ha slagit i lastbilen innan man kolliderade med mitträcket och åkte genom en öppning i räcket och hamnade i diket på södergående sida. Enligt vittnesuppgifter kom det trafik i södergående riktning och det var mycket nära att en frontalkollision inträffade.

En person som färdades i personbilen behövde vård men då det inte fanns någon ledig ambulans i Söderhamn utgick denna från Bollnäs och anlände till platsen kl 09:50, 28 minuter efter larmet. Enligt uppgift ska det röra sig om lindrigare skador.

Lastbilen fanns inte kvar på olycksplatsen och det är oklart om chauffören märkt av olyckan. Det var fläckvis halt väglag på platsen.

Om Redaktionen

För kontakt angående denna artikel når du redaktionen antingen på telefon 0730440444 eller via hemsidans kontaktformulär.

Läs även...

Söderhamn: Larm om röklukt

Vid kl 01:45 natten mot lördag larmades räddningstjänsten till en fastighet på Kungsgatan i Söderhamn …