Tönnebro: Singelolycka vid Själstugasjön

Strax efter kl 11:00 på söndagen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en singelolycka på väg 83 strax väster om Tönnebro.

Till en början var det väldigt oklart var olyckan inträffat varpå både räddningstjänsten i Kilafors och Holmsveden larmades för att söka av sträckan Kilafors till Tönnebro. Det visade sig senare att olyckan inträffat vid Själstugasjön väster om Tönnebro.

En personbil som färdades i riktning mot Tönnebro hade fått sladd och kört ner i diket på motsatt sida av vägen och där voltat. I fordonet färdades en ensam man som själv tog sig ur fordonet. Mannen har förts med ambulans till Gävle sjukhus.

Fordonet var oskattat, oförsäkrat samt obesiktat. Utöver detta saknade mannen körkort varpå polisen minst kommer att skriva en anmälan gällande grov olovlig körning. Det finns ingen misstanke om att föraren varit alkohol eller drogpåverkad. Under räddningsarbetet stängde man av väg 83 helt i båda körriktningar.

Om Redaktionen

För kontakt angående denna artikel når du redaktionen antingen på telefon 0730440444 eller via hemsidans kontaktformulär.

Läs även...

Söderhamn: Larm om röklukt

Vid kl 01:45 natten mot lördag larmades räddningstjänsten till en fastighet på Kungsgatan i Söderhamn …