Tönnebro: Två fordon i krock

Vid kl 15:50 på torsdagen larmades en större räddningsstyrka till en trafikolycka på E4 strax söder om Tönnebro.

En timmerbil hade kört in i en mindre skåpbil bakifrån och sedan hamnat i diket. Av okänd anledning rullade trafiken långsamt på platsen och detta uppmärksammade chauffören av timmerbilen för sent. Han försökte bromsa och väja men slog i skåpet på skåpbilen och kanade sedan ner i diket.

Enligt räddningstjänsten ska ingen av de tre personer som var inblandade i olyckan ha kommit till skada. Till en början tydde uppgifter från olycksplatsen på att olyckan var av en allvarligare art varpå räddningsenheter från Söderhamn, Bergby, Gävle och Sandviken larmades till platsen. Flera av dessa kunde dock vända då styrkan från Bergby vid framkomst kunde konstatera att läget var lugnt.

Bärgning av fordonet kommer att ske senare under kvällen och i samband med detta kommer norrgående riktning tillfälligt att stängas av.

Om Redaktionen

För kontakt angående denna artikel når du redaktionen antingen på telefon 0730440444 eller via hemsidans kontaktformulär.

Läs även...

Söderhamn: Larm om röklukt

Vid kl 01:45 natten mot lördag larmades räddningstjänsten till en fastighet på Kungsgatan i Söderhamn …