Ljusne: Brand i bilverkstad

Vid kl 09:45 på onsdagen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en brand i en bilverkstad på Alavägen i Ljusne.

En bil som stod upplyft på en billyft hade börjat brinna i samband med att man skulle utföra någon form av arbetet på bilens bränsletank uppger räddningstjänsten insatsledare Ulf Ohlsson. När räddningstjänsten anlände till platsen visade det sig att det fanns gasflaskor i byggnaden varpå man spärrade av ett område på 150 meter kring byggnaden och trafiken på Alavägen dirigerades om.

Räddningstjänstens rökdykare gick in i byggnaden och påträffade ganska snart flaskorna och satte dessa i säkerhet. Vid 10:15-tiden uppgav man att branden i bilen var släckt och att man då trodde att branden inte spridit sig till själva byggnaden. Verkstadslokalen har dock fått rejäla rökskador och troligtvis har den lägenhet som finns ovanpå verkstaden också drabbats av röken.

Inga personer kom till skada i branden.

Om Redaktionen

För kontakt angående denna artikel når du redaktionen antingen på telefon 0730440444 eller via hemsidans kontaktformulär.

Läs även...

Kilafors: Misstänkt rattfyllerist körde upp i rondell

Vid kl 22:10 på lördagskvällen larmades ambulans och räddningstjänst till rondellen på väg 83 i …