Tönnebro: Flerbilskrock på E4

Kl 15:50 på fredagen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till ytterligare en trafikolycka på E4 söder om Tönnebro.

Denna gång handlade det om en flerbilskrock i de köer som uppstått på platsen efter den tidigare olyckan. En personbil körde först in i en annan bil som stod i kö på platsen. Efter detta kom en personbil med en tillkopplad husvagn och körde in i mitträcket samt i de två andra fordonen.

I de tre fordonen färdades fyra vuxna samt ett åtta månader gammalt barn. När räddningstjänsten kom till platsen beslutade man att klippa upp taket på en av bilarna för att få ut en skadad kvinna. Samtliga fem ska ha förts till Gävle sjukhus med ambulans men enligt de första uppgifterna ska ingen ha skadats allvarligt.

I samband med räddnings och bärgningsarbetet stängde man av E4 helt i båda riktningar. Detta för att utryckningsfordonen skulle kunna ta sig till och från olycksplatsen i fel körbana. Man monterade även ner delar av mitträcket för att ambulanserna som stod i norrgående riktning skulle kunna åka söderut med patienter. Långa köer uppstod på platsen och strax efter kl 18:00 öppnades vägen åter helt för trafik.

Om Redaktionen

För kontakt angående denna artikel når du redaktionen antingen på telefon 0730440444 eller via hemsidans kontaktformulär.

Läs även...

Söderhamn: Larm om röklukt

Vid kl 01:45 natten mot lördag larmades räddningstjänsten till en fastighet på Kungsgatan i Söderhamn …