Norrala: Våldsam singelolycka på E4

Uppdaterad: 21:40 - Strax efter kl 05:00 på söndagsmorgonen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en singelolycka på E4 i höjd med trafikplats Styvje norr om Söderhamn.

En personbil som färdades söderut hade kört av vägen och in i ett vägräcke för att sedan volta ner i diket. Bilen fortsatte därefter cirka 65 meter i diket innan man slog i fundamentet till en viadukt och hamnade på taket i diket.

I fordonet färdades två män som var på väg hem till Estland efter att ha jobbat i Norge. De båda som var vid medvetande efter olyckan fördes till Hudiksvalls sjukhus för vård. Föraren klarade sig undan med sårskador medans passageraren som låg i baksätet och sov klagade på rygg och nacksmärtor. Enligt polisen fanns det inga vittnen till själva olyckan. Föraren var dock nykter och det går inte att styrka något brott i samband med händelsen.

Under räddnings och bärgningsarbetet var ett körfält i södergående riktning avstängt.

Om Redaktionen

För kontakt angående denna artikel når du redaktionen antingen på telefon 0730440444 eller via hemsidans kontaktformulär.

Läs även...

Söderhamn: Larm om röklukt

Vid kl 01:45 natten mot lördag larmades räddningstjänsten till en fastighet på Kungsgatan i Söderhamn …