Hudiksvall: 12-årig flicka anmäldes försvunnen

En 12-årig flicka anmäldes natten mot tisdag som försvunnen av sina föräldrar. Hon hade då varit borta sedan 15:30-tiden på måndagen och stängt av sin telefon.

Polis lyckades via kamrater spåra henne till en annan kamrat där hon sov. Föräldrarna till 12-åringen meddelades och de kom tillsammans med den andre kamratens föräldrar överens om att hon fick sova vidare hos kamraten.

Att lokalisera flickan tog drygt tre timmar för en polispatrull. Polisen uppmanar därför föräldrar att alltid kontrollera med andra föräldrar att det är i sin ordning att barn sover över hos sina kamrater. Polisen uppmanar även alla barn att inte stänga av sina mobiltelefoner och svara sina föräldrar när de försöker få kontakt.

Om Redaktionen

För kontakt angående denna artikel når du redaktionen antingen på telefon 0730440444 eller via hemsidans kontaktformulär.

Läs även...

Sörforsa: Singelolycka på väg 669

Strax före kl 15:00 på lördagen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en singelolycka på …