Söderhamn: Epa-traktor körde in i skjul

På söndagen körde en epa-traktor in i ett skjul i Forsbacka i samband med att fordonet framfördes vårdslöst och i hög hastighet.

Lediga poliser följde efter fordonet och försökte få stopp på detta efter att man sett att det framfördes vårdslöst samt i hög hastighet. När det väl tog stopp vid skjulet kunde man konstatera att det fanns två ungdomar i fordonet, båda 16-år gamla, vilka kontrollerades av poliserna på plats. Föraren försökte i samband med detta att gömma undan en fartspärr vilken satt vid gaspedalen.

Fordonet togs i beslag för teknisk undersökning för att fastställa vilken typ av fordon som framförts, epa-traktor eller personbil. Föraren är nu misstänkt för olovlig körning, vårdslöshet i trafik samt att inte ha stannat på polismans tecken. Båda personerna i epa-traktorn är hemmahörande i Söderhamns kommun.

Om Redaktionen

För kontakt angående denna artikel når du redaktionen antingen på telefon 0730440444 eller via hemsidans kontaktformulär.

Läs även...

Söderhamn: Larm om röklukt

Vid kl 01:45 natten mot lördag larmades räddningstjänsten till en fastighet på Kungsgatan i Söderhamn …