Stråtjära: Singelolycka på väg 588

Strax före kl 17:00 på onsdagen larmades polis och ambulans tillsammans med räddningstjänsten från Holmsveden och Söderhamn till en singelolycka på väg 588 mellan Stråtjära och Bergvik.

En personbil som färdades norrut hade av okänd anledning varit över på fel sida av vägen och sedan kört ner i diket där man kolliderade med några träd. I fordonet färdades en ensam kvinna som fanns kvar i fordonet när räddningstjänsten anlände till platsen. Efter att man hjälp henne ut fördes hon till Gävle sjukhus med ambulans. Det är oklart hur allvarligt skadad hon blivit men enligt uppgift var hon vaken och kontaktbar på olycksplatsen.

Enligt insatsledare Ulf Ohlsson har vitten uppgett att det var mycket nära att kvinnan frontalkolliderade med ett mötande fordon i samband med att hon var över i det mötande körfältet. I samband med räddningsarbetet stängde man av vägen.

Om Redaktionen

För kontakt angående denna artikel når du redaktionen antingen på telefon 0730440444 eller via hemsidans kontaktformulär.

Läs även...

Söderhamn: Larm om röklukt

Vid kl 01:45 natten mot lördag larmades räddningstjänsten till en fastighet på Kungsgatan i Söderhamn …