Enånger: Rattfyllerist körde av vägen

Strax före kl 19:00 på fredagskvällen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en singelolycka på E4 vid trafikplats Enånger.

En personbil hade kört av vägen på avfarten in mot Enånger i norrgående riktning. Räddningstjänsten klippte upp taket på fordonet för att ta ut föraren på ett säkert sätt innan denne fördes till Hudiksvalls sjukhus för vård.

Andra bilister hade slagit larm om det aktuella fordonet redan nere i Hagsta då man vinglat märkbart. Enligt insatsledare Niklas Bruhn på Norrhälsinge Räddningstjänst har vittnen uppgett att föraren vinglat och varit nära att krocka flera gånger. Polispatrull på plats bekräftar att man fått larm om fordonet men av olika anledningar inte lyckats få tag på detta i tid. Mannen som körde fordonet misstänks nu för rattfylleri.

Olyckan orsakade inga nämnvärda problem för trafiken på E4 men i samband med bärgningen stängde man tillfälligt av avfarten in mot Enånger.

Om Redaktionen

För kontakt angående denna artikel når du redaktionen antingen på telefon 0730440444 eller via hemsidans kontaktformulär.

Läs även...

Söderhamn: Larm om röklukt

Vid kl 01:45 natten mot lördag larmades räddningstjänsten till en fastighet på Kungsgatan i Söderhamn …