Tönnebro: Singelolycka på E4

Foto: Daniel Sjöholm
Foto: Daniel Sjöholm
Uppdaterad: 11:03 - Vid 01:30-tiden natten mot lördag larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en singelolycka på E4 i höjd med Tönnebro.

En personbil som färdades söderut hade sladdat av vägen och hamnat i diket strax söder om själva trafikplatsen. En man i 40-årsåldern som färdades i fordonet ska efter olyckan ha gått till värdshuset och inväntat hjälp. Mannen i fråga lades på spineboard innan han fördes till Gävle sjukhus för vidare vård.

Då mannen uppgav att han endast varit passagerare i bilen tillkallades polishund från Uppsala som sökte av området för att kontrollera så att ingen skadad person fanns i omgivningarna. Det enda spår som hunden får upp går till platsen där den skadade mannen befann sig. Polisen har upprättat anmälan om vållande till kroppsskada samt olovligt avvikande från trafikolycka.

Foto: Daniel Sjöholm
Foto: Daniel Sjöholm

Om Redaktionen

För kontakt angående denna artikel når du redaktionen antingen på telefon 0730440444 eller via hemsidans kontaktformulär.

Läs även...

Söderhamn: Larm om röklukt

Vid kl 01:45 natten mot lördag larmades räddningstjänsten till en fastighet på Kungsgatan i Söderhamn …