Mo: Lastbil och personbil kolliderade

Uppdaterad: 17:29 - Vid kl 15:30 på söndagen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en trafikolycka på väg 50 i höjd med Emböle mellan Söderhamn och Glössbo.

En lastbil och en personbil som mötte varandra hade av okänd anledning kolliderat i höjd med infarten till Emböle. Efter kollisionen hamnade de båda fordonen på sidan av vägen. Personbilen hamnade i diket medan lastbilen körde av vägen och tippade i Florån. Tre personer färdades i de båda fordonen och samtliga av dessa kunde på egen hand ta sig ur fordonen. I bilen färdades en man och en kvinna som båda har förts till sjukhus. Mannen ska ha klagat på nacksmärta och kvinnan hade en befarad bruten fotled. Lastbilschauffören fördes även han till sjukhus för kontroll.

I samband med räddningsarbetet stängde man av väg 50 helt och dirigerade trafiken via gamla vägen genom Mo. Det är i nuläget oklart när bärgningen av lastbilen kommer att ske.

Om Redaktionen

För kontakt angående denna artikel når du redaktionen antingen på telefon 0730440444 eller via hemsidans kontaktformulär.

Läs även...

Söderhamn: Larm om röklukt

Vid kl 01:45 natten mot lördag larmades räddningstjänsten till en fastighet på Kungsgatan i Söderhamn …