Söderala: Nya sabotage mot skyltning

Natten mot lördag utsattes skyltningen för E4-omledningen utanför Söderhamn åter för sabotage.

Precis som natten innan har man tagit bort samt vänt skyltar vid korsningen i Söderala. Under natten har man även tagit bort skyltar med tillhörande belysning vid trafikplats Höljebro. Enligt en boende i närheten hade man även där flyttat runt skyltar men dessa hade han ställt tillbaka när han upptäckte det nu på morgonen.

Vid nattens tilltag ska ett vittne dock ha observerat en av dessa händelser och tagit regnummer på fordonet personerna färdades i. Under lördagen kommer personal från WEWAB som sköter skyltningen på plats att sätta upp nya skyltar på de platser där det saknas.

Om du upptäcker att skyltning på platsen utsatts för sabotage eller hittar skyltar slängda i närområdet kontakta Trafikverket på telefon 0771 – 921 921.

Om Redaktionen

För kontakt angående denna artikel når du redaktionen antingen på telefon 0730440444 eller via hemsidans kontaktformulär.

Läs även...

Ljusne: Dikeskörd bil på Smedsvägen

Strax före kl 21 på fredagskvällen åkte räddningstjänsten till Smedsvägen i Ljusne där ett utsläpp …