Söderala: Bil och cyklist kolliderade

Foto: Daniel Sjöholm
Foto: Daniel Sjöholm
Strax efter kl 19:00 på måndagskvällen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en trafikolycka på väg 50 i höjd med Sågvallen i Söderala.

Olyckan inträffade då en bilist som kom på väg 641 från Kungsgårdshållet skulle korsa väg 50 mot Söderala. Föraren av personbilen uppmärksammade då inte cyklisten som färdades på väg 50 mot Söderhamn varpå denne körde in i sidan på personbilen.

Ulf Ohlson, insatsledare på räddningstjänsten i Söderhamn, uppger att cyklisten for upp på framrutan och huven och vidare ner på marken. Cyklisten, en medelålders man som bar hjälm, klagade på smärta i huvudet och fördes till sjukhus med ambulans. Föraren av personbilen chockades.

Om Redaktionen

För kontakt angående denna artikel når du redaktionen antingen på telefon 0730440444 eller via hemsidans kontaktformulär.

Läs även...

Söderhamn: Larm om röklukt

Vid kl 01:45 natten mot lördag larmades räddningstjänsten till en fastighet på Kungsgatan i Söderhamn …