Bollnäs: Lastbilsolycka på väg 50

Uppdaterad: 17:31 - Vid kl 15:40 på fredagen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en singelolycka med en lastbil på väg 50 strax väster om Bollnäs.

Det ska vara en lastbil med släp som färdades in mot Bollnäs som kört av vägen och tippat i höjd med Sävstaås avfallsanläggning. Insatsledare Daniel Persson uppger att chauffören förts till Bollnäs sjukhus för kontroll.

Ekipaget som var lastat med mejerivaror ligger helt av vägen. Anders Holmqvist på Falck Bilbärgning i Bollnäs berättar att man kommer att bärga fordonet nu under kvällen. I samband med arbetet kommer det vara begränsad framkomlighet men man räknar med att kunna hålla vägen öppen under hela arbetet.

Om Redaktionen

För kontakt angående denna artikel når du redaktionen antingen på telefon 0730440444 eller via hemsidans kontaktformulär.

Läs även...

Söderhamn: Larm om röklukt

Vid kl 01:45 natten mot lördag larmades räddningstjänsten till en fastighet på Kungsgatan i Söderhamn …