Bergby: Bil körde in i mitträcket – En gripen

Foto: Daniel Sjöholm
Foto: Daniel Sjöholm
Uppdaterad: 11:08 - Strax efter kl 09:00 på söndagen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en singelolycka på E4 mellan Tönnebro och Axmartavlan.

Det var en personbil som färdades söderut som hade kört in i mitträcket i höjd med Veda strax söder om Högbacka rastplats. I samband med räddningsarbetet stängde man av södergående riktning strax över en timme. I norrgående riktning rådde mycket begränsad framkomlighet.

I fordonet färdades en ensam man som klarade sig utan skador. Vid kontroll av fordonet visade det sig vara fullt med diverse gods. Då man inte kunde styrka härkomsten på detta kunde man inte heller utesluta att det rörde sig om stöldgods och föraren greps. Fordonet var avställt och oförsäkrat.

Om Redaktionen

För kontakt angående denna artikel når du redaktionen antingen på telefon 0730440444 eller via hemsidans kontaktformulär.

Läs även...

Söderhamn: Larm om röklukt

Vid kl 01:45 natten mot lördag larmades räddningstjänsten till en fastighet på Kungsgatan i Söderhamn …