Söderhamn: Bil körde in i mitträcket

Vid kl 14:15 på måndagen inträffad en singelolycka på E4 strax norr om Söderhamn.

Det var en personbil med ett äldre par som färdades söderut som hade kört in i mitträcket på Styvjerakan. Kvinnan uppgav att hon eventuellt hade smärta i nacken varpå hon transporterades med ambulans till Hudiksvalls sjukhus för kontroll.

I samband med räddningsarbetet på platsen rådde begränsad framkomlighet i omkörningsfilen i båda riktningar. I samband med bärgningsarbetet stängde man av vägen söderut en kort stund. 15 stolpar i mitträcket kördes ner i samband med olyckan.

Om Redaktionen

För kontakt angående denna artikel når du redaktionen antingen på telefon 0730440444 eller via hemsidans kontaktformulär.

Läs även...

Söderhamn: Larm om röklukt

Vid kl 01:45 natten mot lördag larmades räddningstjänsten till en fastighet på Kungsgatan i Söderhamn …