Sandarne: Singelolycka på Kustvägen

Uppdaterad: 14:39 - Strax före kl 07:00 på söndagsmorgonen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en singelolycka på Kustvägen i Sandarne.

Det var en mindre skåpbil som kom från Nyplan som hade kört in i ett räcke på höger sida av vägen mellan Vattenvägen och Tegelvägen. Efter kollisionen med räcket fortsatte man över på motsatt sida av vägen där bilen tippade omkull och liggande på sidan kolliderad med ett träd. I fordonet färdades två män som fick hjälpas ut ur fordonet av räddningspersonalen.

En av männen transporterades efter olyckan med till Hudiksvalls sjukhus där man kunde konstatera att han fått allvarliga skador i olyckan. Den andra mannen ådrog sig lättare sårskador och transporterades från platsen av polisen. I samband med räddningsarbetet stängdes vägen av helt. Föraren av fordonet misstänks för grovt rattfylleri alternativt rattfylleri, grov olovlig körning och vållande till kroppsskada.

Om Redaktionen

För kontakt angående denna artikel når du redaktionen antingen på telefon 0730440444 eller via hemsidans kontaktformulär.

Läs även...

Söderhamn: Larm om röklukt

Vid kl 01:45 natten mot lördag larmades räddningstjänsten till en fastighet på Kungsgatan i Söderhamn …