Gävle: Körde in i lastbil – Greps på E4

Foto: Roger Nilsson
Foto: Roger Nilsson
Strax före kl 08:00 på torsdagsmorgonen larmades räddningstjänsten till en trafikolycka på Smultronvägen i Gävle.

På plats hade en personbil kört in i en lastbil och sedan lämnat platsen. En stund senare kontaktades polisen angående att en krockskadad bil kördes utmed E4 söder om Gävle varpå man skickade ut patruller som fick stopp på fordonet i höjd med avfarten till Älkarleö.

Föraren, en 34-årig man, som visade sig vara efterlyst för frivårdens räkning då han inte har skött sin skyddstillsyn gjorde motstånd vid gripandet. Han är nu misstänkt för smitning från trafikolycksplats, ringa narkotikabrott och olovlig körning. Passageraren i bilen, en man i 50-årsåldern, är misstänkt för ringa narkotikabrott.

Om Redaktionen

För kontakt angående denna artikel når du redaktionen antingen på telefon 0730440444 eller via hemsidans kontaktformulär.

Läs även...

Söderhamn: Larm om röklukt

Vid kl 01:45 natten mot lördag larmades räddningstjänsten till en fastighet på Kungsgatan i Söderhamn …