Arbrå: Trafikolycka på väg 83

Foto: Daniel Sjöholm
Foto: Daniel Sjöholm
Uppdaterad: 01:23 - Strax före kl 18:00 på måndagen inträffade en trafikolycka på väg 83 mellan Arbrå och Lottefors.

Det var två personbilar som hade kolliderat i södergående riktning då ett av fordonen kört in i det andra bakifrån. Ambulans och räddningstjänst har larmats till platsen och man har stängt av vägen helt i samband med räddningsarbetet.

Föraren och passageraren av den främre bilen, en kvinna och en man, klagade över rygg- och nacksmärtor och fördes till sjukhus för vård. Föraren av den bakre bilen, en 26-årig man, uppvisade tecken på narkotikapåverkan och är misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott, vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada.

Foto: Daniel Sjöholm
Foto: Daniel Sjöholm

Om Redaktionen

För kontakt angående denna artikel når du redaktionen antingen på telefon 0730440444 eller via hemsidans kontaktformulär.

Läs även...

Söderhamn: Larm om röklukt

Vid kl 01:45 natten mot lördag larmades räddningstjänsten till en fastighet på Kungsgatan i Söderhamn …